Cant Furnir

Despre Noi

Cant Furnir este o afacere de familie, cu o experiență de 12 ani în procurarea și vânzarea produselor din lemn cum sunt furnirul și canturile.

Principalul tău partener în fabricarea mobilei

Seriozitatea, responsabilitatea și meticulozitatea sunt aspecte care definesc munca societății, fiind mereu dispuși să îmbunătățim atât calitatea produselor oferite, cât și a serviciilor. Onestitatea este principiul pe care bazăm toate parteneriatele noastre, atât cu propriii furnizori, cât și în relația cu clienții noștri.

Misiunea noastră

Scopul principal al societății noastre este să ofere canturi și furnire de calitate tuturor clienților de pe piața mobilei, atât din România, cât și din străinătate. Astfel, venim în întâmpinarea tuturor specialiștilor în arta mobilei cu o gamă variată de specii de cant și furnir.

Viziunea noastră

Suntem de părere că pentru o piesă de mobilier de înaltă clasă, este nevoie de materiale de calitate, dar și de cea mai mare promptitudine în livrarea acesteia. Așadar, ne-am asigurat de la început, că livrăm clienților noștri materie primă de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp posibil.

0 +
Ani experiență
0 +
Clienți mulțumiți
0 +
Produse vândute
Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: